OBP İTÜ’ye gitmeyi ne kadar engeller?

Kaiser Kayn

Hectopat
Daha fazla  
Selam meslek lisesi öğrencisiyim 9.sınıfın yazında akıllandım temelimi attım derslerime de sıkı çalışıp konu anlatımlarını eksik etmiyorum 85 OBP ile İTÜ tarzı yerler kazanmak mümkün mü?

Selam meslek lisesi öğrencisiyim 9.sınıfın yazında akıllandım temelimi attım derslerime de sıkı çalışıp konu anlatımlarını eksik etmiyorum 85 OBP ile İTÜ tarzı yerler kazanmak mümkün mü?
Meslek lisesi çıkışlıyım istersen iyi yerler kazanırsın şuan sanırım 10. sınıfsın ve çok iyi yapmıssın 9. sınıfta başlayarak böyle devam et alsa gevşeme çünkü sana hiçbir ayt konusu gösterilmeyecek ve onlarda çok zorlanacaksın temelini çok iyi at bence bu yıl tyt konularını sular seller gibi çalış yazın ayt başla 12. sınıfa kadar onları bitirirsin 12. sınıftada hem tyt-ayt tekrarı yapar hemde sülük gibi deneme çözersin.

Ek olarak; anadolu lisesindekiler 10 saat çalışıyorsa senin 15 saat çalışman lazım bunu asla unutma onlar günde 500 soru çözüyorsa sen en az 500 çöz.

Meslek lisesi çıkışlıyım istersen iyi yerler kazanırsın şu an sanırım 10. sınıfsın ve çok iyi yapmıssın 9. sınıfta başlayarak böyle devam et alsa gevşeme çünkü sana hiçbir AYT konusu gösterilmeyecek ve onlarda çok zorlanacaksın temelini çok iyi at bence bu yıl TYT konularını sular SEL'ler gibi çalış yazın AYT başla 12. sınıfa kadar onları bitirirsin 12. sınıftada hem TYT-AYT tekrarı yapar hem de sülük gibi deneme çözersin.

Değmez hocam, tabii okuyacağı bölüme göre değişir.

Şuan 10. sınıfsan OBP'nin 85 olacağını nerden çıkardın meslek lisesinde çok zorlamazlar sınavları çalış yüksek al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı