Hiç ders çalışmayan birinin oraya gitmesi çok zor. Kazanması için Apotemi, Karekök gibi yayınlar çözmesi lazım matematikte. Türkçe kısmına bakarsak Limit yayınları üst seviyede. Bunu çözemeyen kişiden pek bir şey beklemek olmaz. Arkadaşın ver bakalım Apotemi matematik soru bankası. Çözebilecek mi?
Neden hayal olsun derece belki zorlayabilir çünkü çok geri atabilir fakat yine de güzel bir üniversitede güzel bir bölüme girebilirsin özellikle mühendislik falan istiyorsanız koca bir seneniz var hocam şimdiden başlayın.
Hiç ders çalışmayan birinin oraya gitmesi çok zor. Kazanması için Apotemi, Karekök gibi yayınlar çözmesi lazım matematikte. Türkçe kısmına bakarsak Limit yayınları üst seviyede. Bunu çözemeyen kişiden pek bir şey beklemek olmaz. Arkadaşın ver bakalım Apotemi matematik soru bankası. Çözebilecek mi?
Hocam sınavı fullesen bile sayısalda 2k sıralama falan geliyor. iyi sıralamadan kastın ilk 50-100 bin civarı ise çalışırsan gayet de olur. Ama derece yapacağım dersen teoride bile imkansız kalıyor
Hocam sınavı fullesen bile sayısalda 2K sıralama falan geliyor. İyi sıralamadan kastın ilk 50-100 bin civarı ise çalışırsan gayet de olur. Ama derece yapacağım dersen teoride bile imkansız kalıyor
Umarım sen başarırsın dostum benim için artık çok zor her şey için belli ki aylardır kendimi telafi edemeyeceğim durumlardan dolayı çok kötü hissetmeye başladım bilmiyorum gelecekte ne olacak sadece annemi sevindiremedim o bayağı üzdü beni.