LGS'den beklentimin çok altında. Bir yüzdelik dilim aldim ve OBP ortalaması ile gitmeyi düşündüm. Selçuklu Anadolu lisesine gitmeyi düşündüm ama ben Çamlıca'da oturuyorum, yazsam gelir mi?
LGS'den beklentimin çok altında. Bir yüzdelik dilim aldim ve OBP ortalaması ile gitmeyi düşündüm. Selçuklu Anadolu lisesine gitmeyi düşündüm ama ben Çamlıca'da oturuyorum, yazsam gelir mi?
Bende kötü bir yüzdelik dilime girdim o yüzden OBP ile gideceğim. Bana 1 otobüs uzakta bir Anadolu lisesi yazsam kabul ederler mi acaba? Fikrim yok hiç.
Okulun sınavsız (yani OBP puanı ile) ve en düşük 96.2771 OBP puanı ile öğrenci aldığı yazıyor. Girebilirsiniz.
Bu arada komşu kayıt alanında gözükse de girebilirsiniz. İlk 3 tercihinize gelmesi pek mümkün olmayan Liseler yazın, 4. tercihe de komşu kayıt alanında olan istediğiniz Liseyi yazın.