Direkt olaya girmek istiyorum. Kız kardeşim her sınav kopya çeken bir tip ve OBP'si bayağı yükselecek YKS sınavında ben ise zar zor sınıfı geçen bir şahısım. Ben YKS çalışsam ne fayda eder çalışmasam ne fayda eder diye düşünüyorum bu OBP yüzünden. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam yarıştığınız kişilerden bir kaç soru daha fazla yapmanız sizi aynı sıralamaya atacak. Yapmanız gereken çalışmayı bırakmak değil, OBP'yi telafi etmek için daha çok çalışmak.
Direkt olaya girmek istiyorum. Kız kardeşim her sınav kopya çeken bir tip ve OBP'si bayağı yükselecek YKS sınavında ben ise zar zor sınıfı geçen bir şahısım. Ben YKS çalışsam ne fayda eder çalışmasam ne fayda eder diye düşünüyorum bu OBP yüzünden. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam yarıştığınız kişilerden birkaç soru daha fazla yapmanız sizi aynı sıralamaya atacak. Yapmanız gereken çalışmayı bırakmak değil, OBP'yi telafi etmek için daha çok çalışmak.
Sıkıntı yok hocam kazanmak için engel değil, ben itü bilgisayr odtü bilgisayar falan kazancam derseniz sınavda tüm soruları doğru yapsanız dahi kazanamazsınız fakat hedefiniz için bir problem teşkil etmiyor. Başarılar