OBP puanı düşük olan kişi ne yapmalı?

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Direkt olaya girmek istiyorum. Kız kardeşim her sınav kopya çeken bir tip ve OBP'si bayağı yükselecek YKS sınavında ben ise zar zor sınıfı geçen bir şahısım. Ben YKS çalışsam ne fayda eder çalışmasam ne fayda eder diye düşünüyorum bu OBP yüzünden. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam yarıştığınız kişilerden bir kaç soru daha fazla yapmanız sizi aynı sıralamaya atacak. Yapmanız gereken çalışmayı bırakmak değil, OBP'yi telafi etmek için daha çok çalışmak.

OBP o kadar etkılemıyor, nıye bu kadar takılıyorsunuz?

Derece yapmak gibi bir hedefiniz yoksa obp önemli değil desek yanılmış olmayız. Rahat olabilirsiniz.

Derece yapmak gibi bir hedefiniz yoksa OBP önemli değil desek yanılmış olmayız. Rahat olabilirsiniz.

Hedefim radyoloji okumak ama OBP biraz sıkıntılı.

Hocam yarıştığınız kişilerden birkaç soru daha fazla yapmanız sizi aynı sıralamaya atacak. Yapmanız gereken çalışmayı bırakmak değil, OBP'yi telafi etmek için daha çok çalışmak.

Doğru söylüyorsun hedefim radyoloji olduğu için bir de OBP çok düşük o yüzden korkuyorum bir tık.

OBP o kadar etkılemıyor, nıye bu kadar takılıyorsunuz?

Korkuyorum sadece.

Hedefim radyoloji okumak ama OBP biraz sıkıntılı.

Doğru söylüyorsun hedefim radyoloji olduğu için bir de OBP çok düşük o yüzden korkuyorum bir tık.

Korkuyorum sadece.
Sıkıntı yok hocam kazanmak için engel değil, ben itü bilgisayr odtü bilgisayar falan kazancam derseniz sınavda tüm soruları doğru yapsanız dahi kazanamazsınız fakat hedefiniz için bir problem teşkil etmiyor. Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…