Selam arkadaşlar, yarın LGS var ve kötü bir sonuç alırsam OBP ile gitmek istiyorum. OBP puanım 89. normal sayılabilecek kötü kişiler olmayan düzgün bir liseye gidebilir miyim?
Eğer %10 içine girip nitelikli bir liseye giremeyeceksen liseden birşey bekleme. Ne yap et 4 sene içinde bir yolunu bul ilerideki 40 seneni kurtar. Herşey çabana bağlı.
Eğer %10 içine girip nitelikli bir liseye giremeyeceksen liseden bir şey bekleme. Ne yap et 4 sene içinde bir yolunu bul ilerideki 40 seneni kurtar. Her şey çabana bağlı.
O biraz okulun bulunduğu semte, çevresine bağlı. Zorbalık ya da taciz tarzı davranışlarda bulunmayan insanlar istiyorsan meslek lisesine gitmeyeceksin. Daha merkezi ve yüksek puanlı anadolu lisesine gitsen rahat rahat okursun.