B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Ben bu sene sınava girdim ama mezuna bırakacağım OBP puanımı onaylarsam seneye bir daha kullanabilir miyim? Veya yarıya düşme durumu olur mu?
Ben bu sene sınava girdim ama mezuna bırakacağım OBP puanımı onaylarsam seneye bir daha kullanabilir miyim? Veya yarıya düşme durumu olur mu?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.341 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Haziran 2024 #2 brkmrs01 dedi: Ben bu sene sınava girdim ama mezuna bırakacağım OBP puanımı onaylarsam seneye bir daha kullanabilir miyim? Veya yarıya düşme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer tercih yaparsaniz, tercih gelirse ve o okula gitmezseniz yarilanir. Onun dışında yarilanmaz.
brkmrs01 dedi: Ben bu sene sınava girdim ama mezuna bırakacağım OBP puanımı onaylarsam seneye bir daha kullanabilir miyim? Veya yarıya düşme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer tercih yaparsaniz, tercih gelirse ve o okula gitmezseniz yarilanir. Onun dışında yarilanmaz.
6 676680 Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 39 28 Haziran 2024 #3 Tercih yaparsan ve tutarsa düşer. Bu arada bende mezuna kalacağım istersen beraber çalışalım hangi şehirdesin?
Tercih yaparsan ve tutarsa düşer. Bu arada bende mezuna kalacağım istersen beraber çalışalım hangi şehirdesin?