Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #11 feahleinda_ dedi: @Sinyor Ezio Auditore @BehzatAmirim OBP komşu kayıt alanındaki okula OBP ile kayıt olmak Merhaba. Komşu kayıt alanımdaki liseye OBP'yle kaydolmayı denersem beni alır mı? www.technopat.net Konu sahibi muhtemelen 8. sınıf. Genişletmek için tıkla... Hocam evet ben şey demek istedim ben karnemi almadım şehir dışındayım diye 8. sınıf ortalamımı öğrenip OBP hesaplamak istiyorum.
feahleinda_ dedi: @Sinyor Ezio Auditore @BehzatAmirim OBP komşu kayıt alanındaki okula OBP ile kayıt olmak Merhaba. Komşu kayıt alanımdaki liseye OBP'yle kaydolmayı denersem beni alır mı? www.technopat.net Konu sahibi muhtemelen 8. sınıf. Genişletmek için tıkla... Hocam evet ben şey demek istedim ben karnemi almadım şehir dışındayım diye 8. sınıf ortalamımı öğrenip OBP hesaplamak istiyorum.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 4 Temmuz 2023 #12 Pluto_B dedi: Hocam evet ben şey demek istedim ben karnemi almadım şehir dışındayım diye 8. sınıf ortalamımı öğrenip OBP hesaplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden e-okul telefon uygulamasında not kısmında yazıyordu oradan bakabilirsiniz kolayca.
Pluto_B dedi: Hocam evet ben şey demek istedim ben karnemi almadım şehir dışındayım diye 8. sınıf ortalamımı öğrenip OBP hesaplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden e-okul telefon uygulamasında not kısmında yazıyordu oradan bakabilirsiniz kolayca.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #13 Pluto_B dedi: Hocam evet ben şey demek istedim ben karnemi almadım şehir dışındayım diye 8. sınıf ortalamımı öğrenip OBP hesaplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... e-okul’dan öğrenebilirsin.
Pluto_B dedi: Hocam evet ben şey demek istedim ben karnemi almadım şehir dışındayım diye 8. sınıf ortalamımı öğrenip OBP hesaplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... e-okul’dan öğrenebilirsin.
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #14 feahleinda_ dedi: Eskiden e-Okul telefon uygulamasında not kısmında yazıyordu oradan bakabilirsiniz kolayca. Genişletmek için tıkla... BehzatAmirim dedi: e-Okul'dan öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya toplam ortalamam yazmıyor 1. dönem ve 2.dönemin toplamı yok e karne denedim onlarda bomboş.
feahleinda_ dedi: Eskiden e-Okul telefon uygulamasında not kısmında yazıyordu oradan bakabilirsiniz kolayca. Genişletmek için tıkla... BehzatAmirim dedi: e-Okul'dan öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya toplam ortalamam yazmıyor 1. dönem ve 2.dönemin toplamı yok e karne denedim onlarda bomboş.