OBP puanında bir yanlışlık var

Yok gözükmuyor benim 1 notum girilmemişti yenilediğimde zaten girilince düzeliir ama tamamen bence.

Bakalım 12.sınıf sonu notu sisteme düştüğünde yenileyeceğim durum ne olacak bilgilendiririm düzelirse aklında sorun olanlarda yararlanır inşallah düzelir sanmıyorum ama :/

Hocam 86,625 gibi bir obpniz çıkmakta.Yani 12. sınıf notlarınız hepsi sisteme işlenmişse arkadaşların da dediği gibi ÖSYM'nin sitesinden veya uygulamasından yenilme yap, ben öyle yaptım ve obpm hesapladigim şekilde çıktı yani seninkinde nasıl yenilmiyor veya azaltıyor anlamadım.

Hocam işlendi hepsi yenilemede yaptım 79 gözüküyor. Az önce konuştum idareyle o yıl sonu notları ile hesaplanmaz. Haftalık ders saatlerine göre etkiliyor dedi.

Müdür diploma notun 87 diyor ama ÖSYM'de 79 olarak görünüyor 79 haliyle başvuruda kullan dersem düzelir mi? Bilgisi olan var mı e okulda ki verilere göre 87 olması gerekiyoe ama 79.

Bu sorunu yaşayanlar için yazacağım ama kimsenin yaşayacağını sanmıyorum okul müdürlüğüyle yaklaşık 15 gündür uğraşıyoruz. İlçe milli eğitimin bir şeyden anlamaması işimizi zorlaştırdı. MEB'i aradık ÖSYM'yi aradık en son il milli eğitim halletti okul müdürlüğünün de elinde olmayan bir durumdu çok uğraştılar sağ olsunlar. Son 1 gün kala halloldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…