knghtthedelipop Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Merhaba. Benim gitmek istediğim lise OBP puanı istiyor. Benim OBP puanım 85 okulunda 85 nakilsiz diyelim tutturamadım liseyi. Nakillerle kaça kadar düşer lise puanı? bide hocalarda artar dedi ben biraz korktum şahsende
Merhaba. Benim gitmek istediğim lise OBP puanı istiyor. Benim OBP puanım 85 okulunda 85 nakilsiz diyelim tutturamadım liseyi. Nakillerle kaça kadar düşer lise puanı? bide hocalarda artar dedi ben biraz korktum şahsende
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Bunu bilemeyiz. Tamamen orayı isteyen ögrencilerin notlarına bağlı, artıp azalmayacağı.
knghtthedelipop Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #3 Megansi dedi: Bunu bilemeyiz. Tamamen orayı isteyen ögrencilerin notlarına bağlı, artıp azalmayacağı. Genişletmek için tıkla... hayır yane çoğu okuduğum mesajda çoğu lisenin nakil döneminde düşmüş puanı sizce düşermi diye sordum
Megansi dedi: Bunu bilemeyiz. Tamamen orayı isteyen ögrencilerin notlarına bağlı, artıp azalmayacağı. Genişletmek için tıkla... hayır yane çoğu okuduğum mesajda çoğu lisenin nakil döneminde düşmüş puanı sizce düşermi diye sordum
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #4 knghtthedelipop dedi: Hayır yane çoğu okuduğum mesajda çoğu lisenin nakil döneminde düşmüş puanı sizce düşer mi diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim burada ticaret borsası diye bir okul var 99 ile alıyordu nakille falan 96ya düşmüştü.
knghtthedelipop dedi: Hayır yane çoğu okuduğum mesajda çoğu lisenin nakil döneminde düşmüş puanı sizce düşer mi diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim burada ticaret borsası diye bir okul var 99 ile alıyordu nakille falan 96ya düşmüştü.
knghtthedelipop Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #5 Captain Rex dedi: Hocam bizim burada ticaret borsası diye bir okul var 99 ile alıyordu nakille falan 96ya düşmüştü. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam pekala 85 lik bi lise ne kadar düşer nakillerle şu hocalar piskolojimi çok bozdu
Captain Rex dedi: Hocam bizim burada ticaret borsası diye bir okul var 99 ile alıyordu nakille falan 96ya düşmüştü. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam pekala 85 lik bi lise ne kadar düşer nakillerle şu hocalar piskolojimi çok bozdu
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #6 knghtthedelipop dedi: Sağ olun hocam pekala 85'lik bir lise ne kadar düşer nakillerle şu hocalar piskolojimi çok bozdu. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 puan en az düşücektir diye düşünüyorum umarım puanını yükseltmez lise. Siz yine de ilk tercihinizde istediğiniz okul orası ise orayı verin.
knghtthedelipop dedi: Sağ olun hocam pekala 85'lik bir lise ne kadar düşer nakillerle şu hocalar piskolojimi çok bozdu. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 puan en az düşücektir diye düşünüyorum umarım puanını yükseltmez lise. Siz yine de ilk tercihinizde istediğiniz okul orası ise orayı verin.
knghtthedelipop Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #7 Captain Rex dedi: Hocam 1-2 puan en az düşücektir diye düşünüyorum umarım puanını yükseltmez lise. Siz yine de ilk tercihinizde istediğiniz okul orası ise orayı verin. Genişletmek için tıkla... öyle yapacağım hocam sağolun
Captain Rex dedi: Hocam 1-2 puan en az düşücektir diye düşünüyorum umarım puanını yükseltmez lise. Siz yine de ilk tercihinizde istediğiniz okul orası ise orayı verin. Genişletmek için tıkla... öyle yapacağım hocam sağolun
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 13 Haziran 2022 #8 @Captain Rex pp güzelmiş Star Wars clone war çizgi filmindeki fotoğraf mı?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #9 Unti dedi: @Captain Rex pp güzelmiş Star Wars clone war çizgi filmindeki fotoğraf mı? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evet hocam Star Wars clone warstan.
Unti dedi: @Captain Rex pp güzelmiş Star Wars clone war çizgi filmindeki fotoğraf mı? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evet hocam Star Wars clone warstan.