OBP'li lise değiştirilir mi?

Twexy

Decapat
Arkadaşlar ben kayıt alanimda 90'lik lise yazmıştım orası da geldi ancak çoğu lise gibi o da 3 puan düşürdü yani 87 oldu bir tane komşu kayıtta puanimin yetmediği lise vardı 93'lük orası da 90 oldu ama ben komşu kayıt olduğu için yazamamistim şimdi kafam karışık annem falan kötüymüş orası dedi ama puan olarak da daha fazla ne yapayım 3 puan önemli mi eğer çok fark olursa nakil aldiracagim? Obpm 91.9 bu arada nakil aldırmayı düşündüğüm okul 1617 kişi kazandigim yer ise 780 kişi.

Arkadaşlar ben kayıt alanimda 90'lik lise yazmıştım orası da geldi ancak çoğu lise gibi o da 3 puan düşürdü yani 87 oldu bir tane komşu kayıtta puanimin yetmediği lise vardı 93'lük orası da 90 oldu ama ben komşu kayıt olduğu için yazamamistim şimdi kafam karışık annem falan kötüymüş orası dedi ama puan olarak da daha fazla ne yapayım 3 puan önemli mi eğer çok fark olursa nakil aldiracagim? Obpm 91.9 bu arada nakil aldırmayı düşündüğüm okul 1617 kişi kazandigim yer ise 780 kişi.

Kardeş açık konuşayım emin ol zerre etkisi olmuyor gittiğin okul sadece iyi bir öğretmen gelirse insan derse bağlanıyor kötü olursa dersten soğuyor öğretmenlerin iyi olduğu sürece hiçbir sorun olmaz merak etme kötü olursa Galatasaray lisesinde dahi okusan bir şey farketmez.

Kardeş açık konuşayım emin ol zerre etkisi olmuyor gittiğin okul sadece iyi bir öğretmen gelirse insan derse bağlanıyor kötü olursa dersten soğuyor öğretmenlerin iyi olduğu sürece hiçbir sorun olmaz merak etme kötü olursa Galatasaray lisesinde dahi okusan bir şey fark etmez.

Teşekkür ederim uğraşmayayım o zaman değiştirmeye bir de için ısındı zaten buraya sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı