OBP'li liseye gitmek kötü mü?

Darksowl

Femtopat
Daha fazla  
Ben LGS sınavını kazanamadım ve OBP ile yerleşeceğim. Tabii ki hafif kaygı da var LGS de 352 aldım bu da hiçbir yere yetmiyor denemelerden 40 puan falan düşük aldım yani. Büyük ihtimal gideceğim lisenin OBP'si 90 sizce çok mu kötü olur?

Yani LGS'de güzel puan alıp gittiğin liseler gibi olmasına imkan yok ama OBP'si de düşük değilmiş. Çok bir şey beklememek lazım.

Okula, ortama, öğrencilere bağlı bir şey biraz da bu bence... Dünyanın sonu değil, takıntı haline getirme bence. Önemli olan üniversite sınavı diye düşünüyorum. Ha lisen ne kadar iyi olursa, doğal olarak arkadaşlarının da eğitim seviyesi o kadar iyi oluyor genel olarak, böylece daha tatlı bir rekabet ortamı oluyor. Fakat nihayetinde bu da sana kalmış bir şey. Çabalamana ve gayretine bağlı.

Yüzdelik kaç oluyor ?

Yüzdelik kaç oluyor?

22 mi neydi galiba ama lise yok maalesef.

O var da biraz da mesafeden telaşlıyım 20 dk yürüyüp metroya bineceğim sonra da 25 dk falan metro sürüyor inince de bir 10 dk yürüme ama ikinci seçeneğim ikili eğitim akşam 8 de evde olacağım o daha çok yorar gibi.

Yani gidip görmek gerekiyor mesafe olarak da yapacak bir şey yok çekeceksin.

Ben 22 alsam obp tercih ederdim eğer imkanınız varsa özel okulda düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…