OBP'yi bir puan kaçırsam bile almıyorlar mı?

Repxz

Femtopat
Daha fazla  
Evet, selam.
Normalde ben bu tarz şeyleri sormayı sevmezdim sadece açıp izliyordum ki bir sorunum var.
İstediğim OBP lisesi önce ki yıl OBP'si 89 idiydi.
Benimki şu an 90 okula gittim ve görüştüm ta ki daha az kişi alıp OBP'yi en az 90 yaparız büyük ihtimal 92 falan olur dedi. sorun ettiğim konu şu 1 2 puan bile az olsa kabul etmezler mi? Önce ki yıl 300 alırken şimdi 200 alıyorlarmış, ben aslında LGS çalışıyordum OBP hiç aklıma bile gelmezdi, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Evet, selam.
Normalde ben bu tarz şeyleri sormayı sevmezdim sadece açıp izliyordum ki bir sorunum var.
Benimki şu an 90 okula gittim ve görüştüm ta ki daha az kişi alıp OBP'yi en az 90 yaparız büyük ihtimal 92 falan olur dedi. sorun ettiğim konu şu 1 2 puan bile az olsa kabul etmezler mi? Önce ki yıl 300 alırken şimdi 200 alıyorlarmış, ben aslında LGS çalışıyordum OBP hiç aklıma bile gelmezdi, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yani evet 1 puan hatta yarım puan bile olmaz ise almazlar maalesef aynı şekilde kontenjan azaltmak muhtemelen o civarda bir artışa neden olacaktır.
LGS de ne yaptınız hocam.

Evet, selam.
Hiç belli olmaz orası benim okul 95 ile kapatıcaz diyordu. 92 ile kapattılar. Değişebilir her şey sonuçları bekle ondan sonra karar ver. Sonucun iyi gelir başka liseye gidersin.

Bu OBP dediğiniz nedir? Bizim zamanımızda öyle bir puan yoktu.

6-7-8 yıl sonu ortalamaları. LGS ile yerleşemezsen yerel yerleştirme ile tercih yapıyorsun.

Anladım, bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam o 1 puan bile çok önem arz eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı