OBS açıkken LoL kasıyor

Lactee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, League of Legends videoları çekiyorum YouTube için OBS üzerinden, bilgisayara format attım ve tekrar indirdim OBS'i fakat OBS açıkken LoL'e girdiğimde 3 FPS üstünü göremiyorum. Bilgisayarda hiçbir kasma donma olmuyor ama LoL oynanmayacak dereceye geliyor, kapattığım anda ise tamamen normale dönüyor yardımcı olabilecek var mı? Video ayarlarım ekteki gibi:

Sitede sorun var görsel paylaşamıyorum.

Ekstra olarak bunlar gerçekleşirken kayıtta değilim sadece uygulamanın açık olması yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben de OBS üzerinden yayınlar yapmaya çalışıyorum. LoL yayını veya herhangi bir oyunun yayınını yaparken bir sorun olmuyordu. Fakat güncelleme yaptıktan sonra artık LoL yayını yapamıyorum. Sizlerin de dediği gibi 3 FPS'ten üstünü göremiyorum. Sorunun çözümüne ulaştıysanız eğer bana da gösterir misiniz? Teşekkür ediyorum

Merhaba. Ben de OBS üzerinden yayınlar yapmaya çalışıyorum. LoL yayını veya herhangi bir oyunun yayınını yaparken bir sorun olmuyordu. Fakat güncelleme yaptıktan sonra artık LoL yayını yapamıyorum. Sizlerin de dediği gibi 3 FPS'ten üstünü göremiyorum. Sorunun çözümüne ulaştıysanız eğer bana da gösterir misiniz? Teşekkür ediyorum.

Hocam maalesef ulaşamadım olmuyor hala.

League of legends'i ekran yakalama ile çözebildim. Fakat oyun yakalamanın verdiği rahatlığı ve alanı ekran yakalama seçeneği karşılayamıyor. Sırf bu sorunu test edebilmek adına Streamlabs indirdim. Fakat sonuç değişmedi. Hala aynı sorun devam ediyor ve gerçekten çok sinir bozucu. Umarım en yakın zamanda bu konuya bir çare bulabilirsiniz. Eğer ben bulursam sizlere ulaşır çözümü anlatırım. Teşekkürler

Çözebildiniz mi? Yayın açmak istiyorum. OBS üzerinden yayını aç diyorum, oyuna geçince pat diye 2 FPS olup donup kalıyor. Alt + Tab yapıp yayını kapatınca düzeliyor.

Riot oyunlarında kasma yapmasının sebebi Vanguard ile alakalı imiş bilgin olsun OBS programının eski sürümlerinde bir sıkıntı yok ben bu şekilde çözdüm sende dene istersen.

League of Legends'i ekran yakalama ile çözebildim. Fakat oyun yakalamanın verdiği rahatlığı ve alanı ekran yakalama seçeneği karşılayamıyor. Sırf bu sorunu test edebilmek adına Streamlabs indirdim. Fakat sonuç değişmedi. Hala aynı sorun devam ediyor ve gerçekten çok sinir bozucu. Umarım en yakın zamanda bu konuya bir çare bulabilirsiniz. Eğer ben bulursam sizlere ulaşır çözümü anlatırım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı