Çözüldü OBS açıkken Valorant kayıt almıyor ve donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neetrix50

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi öncelikle sistemi yazayım.
1. NVIDIA RTX 5060 Ti.
2. AMD Ryzen 7 7700 X
3. Colorful Battle AX 650 anakart.
4. 1 TB SSD M.2
5. 16 GB RAM.

Şimdi de yaşadığım soruna gelelim.
Valorant açıkken sıfır problem 600 1000 FPS arası oyunu oynuyorum.
OBS açıyorum kayıt dahi almıyorum Valorant'ta donmalar oluyor FPS düşüşü gibi değil de sanki ekran donuyor gibi.
Kayıttayken FPS'in düştüğünü görmedim ama donuyor işte.
OBS'den ayarlamaya çalıştım ama alakası yok gibi Vanguard'dan dolayı olabilir mi nasıl çözebilirim bu problemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda oluyor mu? LoL'de oluyor mu? Başka oyunlarda olmayıp LoL'de oluyorsa Vanguard'dan şüphelenmek için yeterli sebebiniz olur. OBS dışında başka uygulamalarda da yaşıyor musunuz bu problemi? Daha önce yaşadınız mı, sistemi ne zaman aldınız? Sürücüleriniz güncel midir? Chipset, BIOS gibi güncellemeleri düzenli olarak kontrol edip güncelliyor musunuz? İşlemciye ya da ekran kartına overclock yapıyor musunuz? BIOS'u sıfırlayıp denediniz mi?

Başka oyunlarda oluyor mu? LoL'de oluyor mu? Başka oyunlarda olmayıp LoL'de oluyorsa Vanguard'dan şüphelenmek için yeterli sebebiniz olur. OBS dışında başka uygulamalarda da yaşıyor musunuz bu problemi? Daha önce yaşadınız mı, sistemi ne zaman aldınız? Sürücüleriniz güncel midir? Chipset, BIOS gibi güncellemeleri düzenli olarak kontrol edip güncelliyor musunuz? İşlemciye ya da ekran kartına overclock yapıyor musunuz? BIOS'u sıfırlayıp denediniz mi?

Bilgisayar bir geldi 1.5 ay önce falan ekran kartı arıza verdi geri gönderdim.
Sonra geri geldi işte.
Hiçbir güncelleme yapmadım her şey geldiği gibi duruyor daha LoL'de denemedim OBS'i hemen deneyim dönüş yapacağım.

LoL'de bir sıkıntı olmadı oyun yakalamayla falan yakalayamadım
Ekran yakalamadan kayıt aldım kasma donma gibi şeyler yaşamadım.

Son düzenleme:
Bilgisayar bir geldi 1.5 ay önce falan ekran kartı arıza verdi geri gönderdim.
Sonra geri geldi işte.
Hiçbir güncelleme yapmadım her şey geldiği gibi duruyor daha LoL'de denemedim OBS'i hemen deneyim dönüş yapacağım.

LoL'de bir sıkıntı olmadı oyun yakalamayla falan yakalayamadım
Ekran yakalamadan kayıt aldım kasma donma gibi şeyler yaşamadım.

Oyun yakalama için dediğim sürümü dener misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı