NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 17 Şubat 2025 #1 Merhaba. Ben YouTube'dan video şzlerken OBS ayarları yapmak için OBS'i açtım ekran gelince direk video donuyor ne yapmalıyım?
Merhaba. Ben YouTube'dan video şzlerken OBS ayarları yapmak için OBS'i açtım ekran gelince direk video donuyor ne yapmalıyım?
C crusherxbls Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz Artı 0 Eksi
KS KS NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 17 Şubat 2025 #3 crusherxbls dedi: Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla... GTX 1060 super İntel core i5-10400f başka bişey gerkiyormu ? Artı 0 Eksi
crusherxbls dedi: Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla... GTX 1060 super İntel core i5-10400f başka bişey gerkiyormu ?
C crusherxbls Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 Hocam OBS'i silip yükle olmazsa sahne ayarlarını değiştir bu sistemle çok iyi olmasa da kayıt alman gerekir olmazsa yaz başka bir şey bulalım. Artı 0 Eksi
Hocam OBS'i silip yükle olmazsa sahne ayarlarını değiştir bu sistemle çok iyi olmasa da kayıt alman gerekir olmazsa yaz başka bir şey bulalım.
KS KS NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 17 Şubat 2025 #5 crusherxbls dedi: Hocam OBS'i silip yükle olmazsa sahne ayarlarını değiştir bu sistemle çok iyi olmasa da kayıt alman gerekir olmazsa yaz başka bir şey bulalım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben silip yükledim bişey değişmedi sahne ayarlarınıda kurcaladım yine bişey değişmedi Artı 0 Eksi
crusherxbls dedi: Hocam OBS'i silip yükle olmazsa sahne ayarlarını değiştir bu sistemle çok iyi olmasa da kayıt alman gerekir olmazsa yaz başka bir şey bulalım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben silip yükledim bişey değişmedi sahne ayarlarınıda kurcaladım yine bişey değişmedi