A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Video izlerken pencere yakaladığımda Alt+Tab'a alınca siyah ya da beyaz ekran oluyor video gözükmüyor.
Video izlerken pencere yakaladığımda Alt+Tab'a alınca siyah ya da beyaz ekran oluyor video gözükmüyor.
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #2 Bende de siyah ekran veriyordu önceden OBS'i Yönetici Olarak Çalıştırınca Düzeldi
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 pcustası21a dedi: Bende de siyah ekran veriyordu önceden OBS'i yönetici olarak çalıştırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... İlk denediğim buydu ama olmadı. Sorun çözüldü. Uyumluluk modunu Windows 7 olarak ayarladım. İşe yaramayacağını düşündüğüm için hiç denememiştim ama şaşırdım. Son düzenleme: 23 Aralık 2020
pcustası21a dedi: Bende de siyah ekran veriyordu önceden OBS'i yönetici olarak çalıştırınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... İlk denediğim buydu ama olmadı. Sorun çözüldü. Uyumluluk modunu Windows 7 olarak ayarladım. İşe yaramayacağını düşündüğüm için hiç denememiştim ama şaşırdım.