Videonun kaydedilmesinde sorun yok zaten yani OBS'den Edge ekranını yakalamak üzere ayarladığınızda arka planda kaydedecektir. Ancak uğraştıran kısım ses kaynağı.
Ben de bu yüzden benzer bir konu açmıştım birkaç ay önce, benim amacım mesela Teams'te video konferans yaparken, arka planda BlueStacks üzerinde çalışan bir videoyu sesiyle beraber kaydetmekti.
Aşağıda paylaşacağım konuda sanal bir mikrofon ve hoparlör sürücüsü tavsiye eden bir arkadaşın dediklerine göre yaptım ve oldu. Ama ilk etapta fark etmediğim şöyle bir sorunla karşılaştım, arka planda BlueStacks üzerindeki videoyu sesiyle kaydediyordu ama benim video konferanstaki konuşmalarımı da üzerine eklediğini sonradan kaydettiğim videoyu dinleyince fark ettim.
Normalde mikrofon ve ses çıkışını farklı aygıtlar olarak seçmeme rağmen bu neden oldu tam bilmiyorum.
Bu konuya bakabilirsiniz.
Çözüldü: OBS ile arka plandaki TV uygulaması nasıl kaydedilir?
Arkadaşlar aynı anda sesli ve görüntülü bir Zoom'ya da ms teams toplantısı yaparken ya da başka sayfalarda gezerken, OBS Studio ile arka planda BlueStacks üzerinde açık olan bir TV uygulamasının ses ve görüntüsünü nasıl kaydedebilirim? O sırada TV uygulaması arka planda sesi kısık olarak...www.technopat.net
Hocam direkt oyunun sesini kapatsam Mic açık değil zaten olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.