Merhaba, R5 5600 RX570 16 GB RAM'li bir sistemim var. Upload 20, download 100 MB değerlerim var. OBS'de Rust yayını ve videosu çekerken kalite umduğumuz çok kötü oluyor. Bir yardım eder misiniz ayarlarla ilgili?
Hocam bende de OBS'ten kayıt almamama rağmen inanılmaz bir kasma sorunu var. Eğer Windows 11 de son güncellemede iseniz belki sizde de o yüzden oluyordur.
Tercihen CUDA destekli ekran kartları ile oldukça iyi performans alabilirsiniz. Özellikle OBS nin CUDa desteğiyle daha iyi performans verdiğiniz bir platformda okumuştum diye anımsıyorum. Ama OBS nin açıkça olması gereken ve beklenilen bir şok özelliği eksik .
Tercihen CUDA destekli ekran kartları ile oldukça iyi performans alabilirsiniz. Özellikle OBS'nin CUDA desteğiyle daha iyi performans verdiğiniz bir platformda okumuştum diye anımsıyorum. Ama OBS'nin açıkça olması gereken ve beklenilen bir şok özelliği eksik.
Ekran kartınızın driverlerini kontrol edin isterseniz. Güncellemek adına desteği varsa da kesinlikle CUDA yı aktifleştirin o zaman 60FPS e bile çıkabileceksiniz tabi benim bahsettiğim ortalama 8 çekirdek üzeri yedinci nesil i7 ve üzeri. 32 gb ram da relay bir kullanım sağlar!
Ekran kartınızın sürücülerini kontrol edin isterseniz. Güncellemek adına desteği varsa da kesinlikle CUDA'yı aktifleştirin o zaman 60FPS'e bile çıkabileceksiniz tabii benim bahsettiğim ortalama 8 çekirdek üzeri yedinci nesil i7 ve üzeri. 32 GB RAM da relay bir kullanım sağlar!
Her şeyi yaptım Windows'u bile temiz kurdum ama aynı. Bir önceki Windows 11 sürümünde bunlar olmuyordu ve bunu yaşayan bir tek ben değilim forumda konusu da var.