Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 5 Mayıs 2024 #1 Selam, oyun oynarken hilelere karşı korunmak için video kaydı almam gerekiyor. OBS kastırmaz dediler, ayar bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Selam, oyun oynarken hilelere karşı korunmak için video kaydı almam gerekiyor. OBS kastırmaz dediler, ayar bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #2 Darsiere dedi: Selam, oyun oynarken hilelere karşı korunmak için video kaydı almam gerekiyor. OBS kastırmaz dediler, ayar bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerine bağlı olarak ayarlama yapmalıyız, özelliklerini tam şekilde atabilir misin?
Darsiere dedi: Selam, oyun oynarken hilelere karşı korunmak için video kaydı almam gerekiyor. OBS kastırmaz dediler, ayar bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerine bağlı olarak ayarlama yapmalıyız, özelliklerini tam şekilde atabilir misin?