OBS ayarları nasıl olmalı?

DeepFear

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 6600
AMD Ryzen 5 5600 3500Mhz
MSİ B450M-A PRO MAX
Selamünaleyküm CS de kayıt yapacağım OBS ayarlarım nasıl olmalı bit hızı vs hiçbir bilgim yok :) tüm ayarların nasıl olacağını anlatırsanız sevinirim YT'ye video çekme planım var. (internet hızım download 10mbs/ upload 0.40 Mbps)

Bilgisayar özelliklerini verirsen yardımcı olmaya çalışayım. Sadece kayıt ise internet hız değerlerinin bir anlamı yok. Ama bu değerler ile YouTube'a video yüklemek ölüm haberin olsun :)
Zevkine yüklicem zaten acelesi yok :) "Amd Radeon RX 6600- Ryzen 5 5600"
Birde kayıt aldım deneme amaçlı siyah ekran bir de tam ekran olmuyor

1080p 6-8k arasında bitrate verebilirsin. Kayıt formatını mp4 veya mkv yapabilirsin. tam hatırlamıyorum ama Encoder diye bir seçenek varsa AMD olsun. 60 fps bence güzel kayıt alırsın. Siyah ekran sorunu ile ilgili de emin olmamakla birlikte -allow_third_party_software kodunu cs2 başlatma seçeneklerine ekliyorduk diye hatırlıyorum. Dene istersen, sonra yine cevabına göre yardımcı olmaya çalışırım.

1080p 6-8k arasında bitrate verebilirsin. Kayıt formatını mp4 veya mkv yapabilirsin. tam hatırlamıyorum ama Encoder diye bir seçenek varsa AMD olsun. 60 fps bence güzel kayıt alırsın. Siyah ekran sorunu ile ilgili de emin olmamakla birlikte -allow_third_party_software kodunu cs2 başlatma seçeneklerine ekliyorduk diye hatırlıyorum. Dene istersen, sonra yine cevabına göre yardımcı olmaya çalışırım.
bitrate 8k da 1920-1080 de ayarlar. Başlatma seçeneğinide yazdım fakat oyunda fps 10'a düşüyo

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    195,2 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    222 KB · Görüntüleme: 13
Yani kodlayıcıyı değiştirerek bir de bitrate değerini 6K'ya çekerek denemeler yapın ama sorunu anlayamadım maalesef. Bayadır da OBS ile ilgilenmediğim için bilemedim üzgünüm.
peki yardımın için teşekkürler. amd'nin kendisinden kayıt alsam edit vs onları nasıl yapıcam bu konuda bir bilgin varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı