Roberto Umut Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2015 #1 Arkadaslar video cekmek istiyor ama obs ayarlarini bilmiyorum yardim edersiniz sevinirim. Sistemim: i5 4460 AMD R7 370 8 GB RAM Yardimci olursaniz sevinirim. CS:GO ve League of Legends oyunlarda video cekeceğim.
Arkadaslar video cekmek istiyor ama obs ayarlarini bilmiyorum yardim edersiniz sevinirim. Sistemim: i5 4460 AMD R7 370 8 GB RAM Yardimci olursaniz sevinirim. CS:GO ve League of Legends oyunlarda video cekeceğim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Ekim 2015 #2 Video çekecekseniz OBS sizin için pek faydalı bir program olmayabilir. MSI Afterburner öneririm. Hem arayüzü, hem de ayarları daha basit. Ayrıca çok daha fazla gelişmiş desteği var.
Video çekecekseniz OBS sizin için pek faydalı bir program olmayabilir. MSI Afterburner öneririm. Hem arayüzü, hem de ayarları daha basit. Ayrıca çok daha fazla gelişmiş desteği var.