7 757618 Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 663 Çözümler 4 11 Eylül 2024 #1 Format atmayı düşünüyorum ama tüm ayarlarımı kopyalayabiliyor muyum? Format sonrası 1 saat harcamak istemiyorum da.
Format atmayı düşünüyorum ama tüm ayarlarımı kopyalayabiliyor muyum? Format sonrası 1 saat harcamak istemiyorum da.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.099 Çözümler 46 11 Eylül 2024 #2 Profil ayarlarından export edebilirsiniz. Oluşturulan klasörü saklayın, format sonrası Profile ayarlarından tekrar import edin.
Profil ayarlarından export edebilirsiniz. Oluşturulan klasörü saklayın, format sonrası Profile ayarlarından tekrar import edin.
7 757618 Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 663 Çözümler 4 11 Ekim 2024 #3 Retoucher dedi: Profil ayarlarından export edebilirsiniz. Oluşturulan klasörü saklayın, format sonrası Profile ayarlarından tekrar import edin. Genişletmek için tıkla... @Retoucher export ve import kısmı yok nereden ulaşacağız oraya?
Retoucher dedi: Profil ayarlarından export edebilirsiniz. Oluşturulan klasörü saklayın, format sonrası Profile ayarlarından tekrar import edin. Genişletmek için tıkla... @Retoucher export ve import kısmı yok nereden ulaşacağız oraya?