OBS Bitrate Sabit durmuyor

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
3.50-4 arası upload alıyorum 1400 bitrate veriyorum CSGO oynuyorum pingim sürekli yükseliyor alt tab yapıp obs baktım bitrate sürekli değişiyor 3500 bitrate civarlarına çıkıyor bazen 600 bitrate civarına düşüyor bunu nasıl sabitlerim?

IP'ni değiştirmeyi talep et telefonla. Gelişmiş ayarlardan görselde ki ayarı aktif edin.
Screenshot_5.png

Bende 2.50 - 3.00 arası upload alıyorum minecraft yayını yapıyorum ara sıra ping yükseliyor düşüyor ya evdeki birisi ben yayındayken video gönderiyor veya altyapımda sorun var size önerim bitrate'nizi biraz daha düşürmeniz ve hangi ayarları kullandığınızı buraya atar mısınız?

IP'ni değiştirmeyi talep et telefonla. Gelişmiş ayarlardan görselde ki ayarı aktif edin.Eki Görüntüle 508318
düşük gecikme modunu açtım bildiğim kadarıyla modemi resleyince ip adresi değişiyordu.
Bende 2.50 - 3.00 arası upload alıyorum Minecraft yayını yapıyorum ara sıra ping yükseliyor düşüyor ya evdeki birisi ben yayındayken video gönderiyor veya altyapımda sorun var size önerim bitrate'nizi biraz daha düşürmeniz ve hangi ayarları kullandığınızı buraya atar mısınız?

Arkadaşım NetSpeed kullanıyor 2.70 upload alıyor ve 720 50 FPS yayın veriyor 1500 bitrate ile.
düşük gecikme modunu açtım bildiğim kadarıyla modemi resleyince ip adresi değişiyordu.

Arkadaşım NetSpeed kullanıyor 2.70 upload alıyor ve 720 50 FPS yayın veriyor 1500 bitrate ile.
1400 altına inersem yayın izlenmez olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı