OBS Çektiğim videonun ses kalitesi çok kötü ve donuyor

Makaleler
1
Normalde 130 FPS oynadığım LoL'de 60 FPS kayıt almak istediğimde oyunun FPS'i 30'a düşüyor ve o şekilde kayıt alıyorum. Kaydı aldıktan sonra kayıdı kontrol ettiğimde; dona dona, zar zor ilerliyordu. Kayıt 20 saniye olmasına rağmen sadece 4 saniyede bir hareket ediyordu resimli video gibi. Win + G komutu ile açtığım ekrandan kayıt aldım, donma sorunu yok fakat bu seferde oyunun sesi çok kailtesiz geliyor. Darius konuşurken arkasından traktör geçtiğini hayal edin. "Cırrrrrrrttttt" diye bir ses geliyor oyundan her yüksek ses geldiğinde. Kısacası ses bozuluyor. Fraps'ı da denedim ses kalitesi bozulmuyor fakat OBS'de olduğu gibi video donuyor. Sorun nedir?

Laptoplarda sıkıntı olabiliyor OBS araştırın.

Sisteminizi belirtir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem yetersiz. Harici kayıt cihazı alın veya daha iyi bir sistemden kayıt almaya çalışın.
Sistem yetersiz değil. 3 ay kadar önce termal macun değişmesi gerekirken 80 FPS oynadığım oyunu 60 FPS kayda alıyordum. Şuan 130 FPS oynadığım oyunu 30 FPS zor kayda alıyorum.

Sistem yetersiz değil. 3 ay kadar önce termal macun değişmesi gerekirken 80 FPS oynadığım oyunu 60 FPS kayda alıyordum. Şuan 130 FPS oynadığım oyunu 30 FPS zor kayda alıyorum.
Aslında OBS ayarın hatalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…