Merhabalar, OBS CS:GO'yu görmüyor. Başlatma seçeneklerine kodu da yazdım fakat hala aynı. Nasıl düzeltebilirim?
CS:GO'da çözünürlüğün nedir?
OBS üzerinden belirli bir pencereyi yakala kısmında olması gerekli. Hala görmüyorsa yönetici olarak çalıştır.
Bir de Penceresiz/Pencereli Tam Ekran olarak kullandığın ihtimalini veriyorum. Onu Tam Ekran olarak değiştirmeyi dener misin?
Bende R6'yı görmediğinde "Belirli bir pencereyi yakala." seçeneğinden yapmıştım, düzgün gözüküyordu.Yaptım fakat bu sefer de görüntü böyle oluyor.
Teşekkürler yaptım da çözünürlükte sıkıntım var şu an.
Ayarlardan çıkış çözünürlüğünü doğru ayarladığınıza emin misiniz? Çıkış çözünürlüğü oyunun çözünürlüğünden düşük olduğunda ya da fazla düşük olduğunda sorun yaratıyor, tavsiyem monitörle aynı çözünürlükte kullanman.Yaptım fakat bu sefer de görüntü böyle oluyor.
Teşekkürler yaptım da çözünürlükte sıkıntım var şu an.
Tam ekran hocam da görüntü sıkıntı bu sefer de.
Bende R6'yı görmediğinde "Belirli bir pencereyi yakala." seçeneğinden yapmıştım, düzgün gözüküyordu.
Ayarlardan çıkış çözünürlüğünü doğru ayarladığınıza emin misiniz? Çıkış çözünürlüğü oyunun çözünürlüğünden düşük olduğunda ya da fazla düşük olduğunda sorun yaratıyor, tavsiyem monitörle aynı çözünürlükte kullanman.
OBS'in SS'ini atabilir misin?Şu an çözünürlükleri eşitledim hala aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.