Zozzi Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 6 19 Haziran 2020 #1 Video çekeceğim fakat arkadaşlarımın sesi ve benim sesim çıksın istemiyorum. Sadece oyunun sesi gitsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2020
Video çekeceğim fakat arkadaşlarımın sesi ve benim sesim çıksın istemiyorum. Sadece oyunun sesi gitsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
K KaanSRZ Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 273 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zozzi Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 6 20 Haziran 2020 #3 KaanSRZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaptığımda her şeyin sesi masaüstüne geliyor kulaklıktan hiç ses gelmiyor başka bir çözüm biliyor musunuz?
KaanSRZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaptığımda her şeyin sesi masaüstüne geliyor kulaklıktan hiç ses gelmiyor başka bir çözüm biliyor musunuz?