LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 26 Nisan 2021 #11 yiitttt dedi: Bendede R7 240 var, ekran kartı sürücüm güncel fakat OBS Ekran kartımı görmüyor. Genişletmek için tıkla... Eski kartları algılamıyor dostum. Ayrıca R7 240'da başka bi sorun var sanki. Bende de algılamıyordu.
yiitttt dedi: Bendede R7 240 var, ekran kartı sürücüm güncel fakat OBS Ekran kartımı görmüyor. Genişletmek için tıkla... Eski kartları algılamıyor dostum. Ayrıca R7 240'da başka bi sorun var sanki. Bende de algılamıyordu.
B BiggBull Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #12 Dediğim gibi bende de görmüyordu. Öncelikle Radeon Software son sürüm yükleyin. Olmazsa OBS eski sürüm yükleyin bende oldu. Sizde de olur inşallah.
Dediğim gibi bende de görmüyordu. Öncelikle Radeon Software son sürüm yükleyin. Olmazsa OBS eski sürüm yükleyin bende oldu. Sizde de olur inşallah.
yiitttt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #13 BiggBull dedi: Dediğim gibi bende de görmüyordu. Öncelikle Radeon Software son sürüm yükleyin. Olmazsa OBS eski sürüm yükleyin bende oldu. Sizde de olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin ekran kartınız nedir? Çünkü bende son sürüm yükle iki programında hiç bir şekilde görmüyor, galiba ekran kartım eski diye.
BiggBull dedi: Dediğim gibi bende de görmüyordu. Öncelikle Radeon Software son sürüm yükleyin. Olmazsa OBS eski sürüm yükleyin bende oldu. Sizde de olur inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin ekran kartınız nedir? Çünkü bende son sürüm yükle iki programında hiç bir şekilde görmüyor, galiba ekran kartım eski diye.
B BiggBull Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #14 r7 240
yiitttt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #15 BiggBull dedi: r7 240 Genişletmek için tıkla... benimde o fakat görmüyor BiggBull dedi: r7 240 Genişletmek için tıkla... Sizin hangi sürüm obs?
BiggBull dedi: r7 240 Genişletmek için tıkla... benimde o fakat görmüyor BiggBull dedi: r7 240 Genişletmek için tıkla... Sizin hangi sürüm obs?
B BiggBull Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #16 yiitttt dedi: benimde o fakat görmüyor Sizin hangi sürüm obs? Genişletmek için tıkla... Kral sildim OBS'i yoksa bakardım hatırlamıyorum şuan
yiitttt dedi: benimde o fakat görmüyor Sizin hangi sürüm obs? Genişletmek için tıkla... Kral sildim OBS'i yoksa bakardım hatırlamıyorum şuan
Sasuke AMA Saske Centipat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #17 gt 1030 var görmüyor hangi driverı yüklemem lazım
watenos Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #18 Arkadaşlar işlemcimi değiştiğimde sorun düzeldi.
yiitttt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #19 watenos dedi: Arkadaşlar işlemcimi değiştiğimde sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... işlemcin neydi? işlemci değişince nasıl sorun düzeliyor anlamadım sorun ekran kartından kaynaklı
watenos dedi: Arkadaşlar işlemcimi değiştiğimde sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... işlemcin neydi? işlemci değişince nasıl sorun düzeliyor anlamadım sorun ekran kartından kaynaklı
Yafalci Yoctopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #20 NVIDIA 540 gormuyor bende de. Ne yapmalıyım?