Çözüldü OBS ekran kartını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
OBS ekran kartınızı görmüyor derken?
  • Sistem özellikleriniz neler?
  • Tam olarak ne yapamıyorsunuz?
  • Sürücüler güncel mi?

Bu bilgiler olmadan verebileceğim tek cevap bulamıyorum. OBS'i yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Büyük ihtimal çalışmayacaktır.

i3 12F işlemci 8x2 16 GB 3200 MHz Intel Arc A750 ASUS Prime H610 D4 anakart.

i3 12F işlemci 8x2 16 GB 3200 MHz Intel Arc A750 ASUS Prime h 610 D4 anakart.

Sürücüler güncel geçen hafta ekran kartını görüyordu OBS ekran kartını bugün nedense görmüyor.

Ekran kartı sürücüsünü silip yükleyince sorun çözüldü.
  • Sürücüler güncel mi?

Bu bilgiler olmadan verebileceğim tek cevap bulamıyorum. OBS'i yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Büyük ihtimal çalışmayacaktır.

• Sürücüler güncel mi?

i3 12F işlemci 8x2 16 GB 3200 MHz Intel Arc A750 ASUS Prime H610 D4 anakart.

i3 12F işlemci 8x2 16 GB 3200 MHz Intel Arc A750 ASUS Prime h 610 D4 anakart.

Sürücüler güncel geçen hafta ekran kartını görüyordu OBS ekran kartını bugün nedense görmüyor.

Ekran kartı sürücüsünü silip yükleyince sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• 232332.png
    232332.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun başka bir çözümü var mı? Ben bulamadım bence Arc A750 kullanıyorum sürücüleri her şeyi silip yükledim obside kaç defa silip yükledim bir türlü çözemedim yönetici olarak çalıştırınca çıkıyor ama yayın acayip drop yiyor. Sanki ekran kartını kullanmıyor görmüyor gibi.

Sorunun başka bir çözümü var mı? Ben bulamadım bence Arc A750 kullanıyorum sürücüleri her şeyi silip yükledim obside kaç defa silip yükledim bir türlü çözemedim yönetici olarak çalıştırınca çıkıyor ama yayın acayip drop yiyor. Sanki ekran kartını kullanmıyor görmüyor gibi.

Ekran kartı sürücüsünü silip yüklediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı