HamzaKaan Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #1 Eskiden OBS kullanıyordum hiç de bir şey olmuyordu ancak bir sorun var. Sorun PC'yi çok ısıtması. Ablamın PC'si milattan öncesine dayanıyor ancak vücut sıcaklığına bile gelmiyor neredeyse fakat bende bir sorun var ekran kaydedemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2021
Eskiden OBS kullanıyordum hiç de bir şey olmuyordu ancak bir sorun var. Sorun PC'yi çok ısıtması. Ablamın PC'si milattan öncesine dayanıyor ancak vücut sıcaklığına bile gelmiyor neredeyse fakat bende bir sorun var ekran kaydedemiyorum.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 29 Temmuz 2021 #2 Bilgisayarının özellikleri ve kayıt ayarları hakkında bilgi verirsen iyi olur. Sadece OBS ile kayıt yaparken mi ısınıyor?
Bilgisayarının özellikleri ve kayıt ayarları hakkında bilgi verirsen iyi olur. Sadece OBS ile kayıt yaparken mi ısınıyor?
HamzaKaan Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 tlhxyz dedi: Bilgisayarının özellikleri ve kayıt ayarları hakkında bilgi verirsen iyi olur. Sadece OBS ile kayıt yaparken mi ısınıyor? Genişletmek için tıkla... 12 GB RAM i5 7.nesil NVIDIA 940MX notebook
tlhxyz dedi: Bilgisayarının özellikleri ve kayıt ayarları hakkında bilgi verirsen iyi olur. Sadece OBS ile kayıt yaparken mi ısınıyor? Genişletmek için tıkla... 12 GB RAM i5 7.nesil NVIDIA 940MX notebook