windows47 Centipat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben OBS üzerinden düzenlediğim ekranı Discord'da paylaşmak istiyorum. Bir nevi ikincil bir sanal ekran olarak. Bunun bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Merhaba, ben OBS üzerinden düzenlediğim ekranı Discord'da paylaşmak istiyorum. Bir nevi ikincil bir sanal ekran olarak. Bunun bir yolu var mı?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 10 Haziran 2023 #2 Sanal kamerayı kullanabilirsiniz.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 10 Haziran 2023 #3 Sanal kamera kullanarak yapabilirsiniz. Sanal kamerayı başlattıktan sonra kameranızı OBS olarak ayarlayın, OBS ayarladığınız ekranı yansıtacaktır.
Sanal kamera kullanarak yapabilirsiniz. Sanal kamerayı başlattıktan sonra kameranızı OBS olarak ayarlayın, OBS ayarladığınız ekranı yansıtacaktır.
windows47 Centipat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 brkyozell dedi: Sanal kamerayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: Sanal kamera kullanarak yapabilirsiniz. Sanal kamerayı başlattıktan sonra kameranızı OBS olarak ayarlayın, OBS ayarladığınız ekranı yansıtacaktır. Genişletmek için tıkla... Discord sanal kamerayı algılamıyor ne yapmalıyım.
brkyozell dedi: Sanal kamerayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: Sanal kamera kullanarak yapabilirsiniz. Sanal kamerayı başlattıktan sonra kameranızı OBS olarak ayarlayın, OBS ayarladığınız ekranı yansıtacaktır. Genişletmek için tıkla... Discord sanal kamerayı algılamıyor ne yapmalıyım.