OBS en iyi kayıt ayarları nasıl olmalı?

dolozgvi

Picopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar OBS'den Valorant kaydı alacağım ama görüntü kötü, nasıl düzeltebilirim? Sistem gereksinimlerim iyi, ayarları ona göre verebilirsiniz. Fotoğraf olarak atarsanız mutlu olurum, ayarlardan kafam karışabilir. Şimdiden teşekkürler (kaç bit falan vermeliyim hiçbir şey bilmiyorum).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu videoya bakarak yaptım harika oldu. 50000 bit verdim ek olarak ancak sistemin gücüne göre değişebilir yani deneme yapman lazım.

bende burdan bakarak yaptım ama kalite düzelmedi ama birdaha bi deneyeyim geri dönüş yaparım

denedim ama kalite düşük gibi pixeller var ve cbr olan yer bende yok onu bulamadım

Son düzenleme:

Monitörüm 2K ama ben 1080P'ye düşürüyorum siz bu temel kısmı 1080 yapın eğer öyle kullanıyorsanız altta boyut azaltma seçmeyin

Bir de kayıt bölümünde çıkışı yeniden boyutlandır kısmında bir şey seçmeyin.

ben AV1 kullanıyorum yeni geçmiştim ama diğeri de bu da kaliteli bende.

Yok halen kalitesiz

Vallahi bilemiyorum hocam bende gayet iyi hiç pixelleşeme vs yok. Siz video yu YouTube'a yükleyin olmadı bir oradan bakayım. Ama hani eğer bu büyük yayıncılardaki gibi cam gibi istiyorsanız öyle olmayacaktır çünkü onlar özel kayıt cihazları kullanıyorlar capture Card Elgato gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…