OBS için bütün gerekli ayarlarımı yaptım ve -allow_third_party_software başlangıç seçeneklerinede ekledim. Ancak OBS ne yazik ki CS:GO'yu siyah ekran olarak görüyor. Gerekebilecek diğer başlangıc kodlarınıda yazmama rağmen hale CS:GO siyah ekran. Yardım edebilecek biri var mı?
OBS için bütün gerekli ayarlarımı yaptım ve -allow_third_party_software başlangıç seçeneklerinede ekledim. Ancak OBS ne yazik ki CS:GO'yu siyah ekran olarak görüyor. Gerekebilecek diğer başlangıc kodlarınıda yazmama rağmen hale CS:GO siyah ekran. Yardım edebilecek biri var mı?
Hocam Youtube'a OBS siyah ekran sorunu yazarsanız videoların çoğu çözümü anlatıyor. Bu arada kayıt alma şeysini (valla ismini hatırlayamadım, x264 vb.) değiştirirseniz sabit 60 FPS veremeyebilirsiniz. Önce bir ekran sorununu Youtube'dan rehber videoları izleyerek çözün, FPS sorunu yaşarsanız yardımcı oluruz.
Hocam YouTube'a OBS siyah ekran sorunu yazarsanız videoların çoğu çözümü anlatıyor. Bu arada kayıt alma şeysini (vallahi ismini hatırlayamadım, X264 vb.) Değiştirirseniz sabit 60 FPS veremeyebilirsiniz. Önce bir ekran sorununu YouTube'dan rehber videoları izleyerek çözün, FPS sorunu yaşarsanız yardımcı oluruz.
Reis onlara da baktım hatta X264 yerine NVIDIA şeysini kullanıyorum her şeyi ayarladım ancak YouTube'da kalan birkaç video falan vardır bakmadığım FPS sorunuda olcağınıda zannetmiyorum gene de sağ olun ama YouTube'da olanların hiçbiri çalışmadı
Hocam onu da denedim fakat bende yönetici olarak çalıştırmıyor yok bende anlamadım diğer uygulamalarada tıklıyorum aynı şekilde bu görseldeki gibi normalde bende vardı restartladım bilgisayarı ancak gene bu şekilde.