OBS ile nasıl kayıt alınır?

Yagela

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Bugün YouTube kanalına bir video yükleyecektim. Ancak bir şey fark ettim. Bazı videolarda YouTube'deki bazı videoları kayıt almam gerekiyor ve bende bunu OBS ile yapıyorum. Fakat YouTube'deki bir videoyu bu şekilde kayıt almak bana biraz ilkel bir yöntem gibi geliyor. Ayrıca OBS ile kayıt alırken kayıt almaya başladıktan sonra OBS'i arka plana atıyorum ve kayıt almaya başlıyorum ama OBS'i arka plana attığımda mouse imlecim videoya değince videonun ismi açıklaması falan gözükür ya aynen öyle oluyor ve videonun ismi, açıklaması veasire falan gözüküyor. Yani doğru düzgün bir şekilde kayıt alamıyorum. Umarım anlatmak istediğim şeyi anlamışsınızdır: ) bunun başka bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle obs ayarlarınızda kayıt kısmına gelip mouse imlecini gösteri kapamalısınız. Veya neden videoyu indirmiyorsunuz daha az zahmetli.

Öncelikle OBS ayarlarınızda kayıt kısmına gelip mouse imlecini gösteri kapamalısınız. Veya neden videoyu indirmiyorsunuz daha az zahmetli.

Eki Görüntüle 2513903

YouTube Premium'um yok indiremem ve ayrıca imleci yakalayı zaten kapattım. Olay zaten o değil. Olay, YouTube'da bir videoyu açtığın zaman imlecin videonun üstünde bir süre kaldıktan sonra kaybolur. Tekrar imlecini hareket ettirdiğinde ise sol üstte videonun ismi gözükür sağ altta ayarlar falan çıkar. Benim anlatmak istediğim şey o ayarların falan çıkmaması videonun isminin vesaire gözükmemesi. Bu sayede YouTube'a daha temiz bir görüntü atabileceğim. Ama yapamadım. Olay bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…