HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.042 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Battlefield 1'de OBS'de oyun yakala dediğimde siyah ekran oluyor. Hem EA Launcher hem de Steam'de denedim, her ikisinde de siyah ekran vermekte ve oyunu yakalayamıyorum. Çözüm nedir arkadaşlar? Dosya Ekleri OBS BF1 hata.JPG 65,8 KB · Görüntüleme: 22
Battlefield 1'de OBS'de oyun yakala dediğimde siyah ekran oluyor. Hem EA Launcher hem de Steam'de denedim, her ikisinde de siyah ekran vermekte ve oyunu yakalayamıyorum. Çözüm nedir arkadaşlar?
Yiğit_33 Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 En son sürümse bazı oyunlar hile olarak algılıyor Valorant'ta da OBS ile yayın açınca atıyordu eski sürüm önermişlerdi
En son sürümse bazı oyunlar hile olarak algılıyor Valorant'ta da OBS ile yayın açınca atıyordu eski sürüm önermişlerdi
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.042 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Version 29 indirdim deniyorum hemen hocam. Version 29 olmadı version 25 indirdim oldu ama yayın yok sadece Alt Tab yapınca son ekran görüntüsü kalıyor OBS de yani donuyor öylece. Dosya Ekleri OBS BF1 hata 2.jpg 229,7 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleme: 19 Mart 2025
Version 29 indirdim deniyorum hemen hocam. Version 29 olmadı version 25 indirdim oldu ama yayın yok sadece Alt Tab yapınca son ekran görüntüsü kalıyor OBS de yani donuyor öylece.