OBS ile Twitch yayınlarında Stutter

Tamamdır teşekkürler.

Hocam merhabalar yeniden bugün 4060 Ti aldım ve 1080p için yayın denedim tekrar ama bahsettiğim sorunlar can sıkıcı biçimlerde yaşanmaya devam etti ne çözüm bulabiliriz, yayını kapattım bir süre sonra sinirim bozuldu direkt ping düşmesi ve bu stutterların kaybolduğunu gözlemledim.

Son düzenleme:
fark ettiğim bir diğer şey ise bu ayarlarla aimbotz girdiğimde herhangi bir sorun çıkmıyor ama offical serverlara girince sıkıntı çıkmaya başlıyor ondan dolayı sorunun belki de ekran kartlarından değil internetimden olduğunu düşünmeye başladım ama o noktada da upload hızım 15 ise neden 6000 bitrate böyle bir internet sorununa sebebiyet versin sorusu beliriyor kafamda.

Yayını nasıl veriyorsun?
alıntılamayı unutmuşum üstte attım ayarlarımı

Yayını 720p 4500 bitrate ve çok seferli modu tam çözünürlük ayarlayıp deneyebilir misin?

Yok kalsın onlar öyle. Bi dediğim gibi dene bakalım değişiklik olacak mı.
Hocam valla azaldı ama hala olmaya devam ediyor 1080p deki kadar çileden çıkarıcı değil ama olduğunda da oldukça hissettirici bir biçimde oluyor 2 tane klibini ekliyorum.

Twitch'ten yan hesapla takip ettim seni, yarın yayında olursan bir operasyonlar deneriz tekrardan şimdi benim birincil PC kapalı o yüzden kendi ayarlarıma bakamıyorum. Başka oyunla falanda deneriz. Ben Twitch'te deneme yayınlarında genelde FIFA23 denedim izleyenlerden bir şikayet gelmedi. Ayık kafayla daha cazip önerilerde bulunurum yarın artık.

Twitch partneri değilim ve 8k bittrate verebiliyorum. 1080p + 120 FPS

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 35
Yayın hizmeti ayar önerisini yoksay seçeneğini tıklarsan 8k bit verebilirsin. Twitch stabil olarak 320 ile 6000 kbps öneriyor. Tıklayarak bunu yok sayıp 6k üstüne çıkabilirsin. 8k üstü çıkmak yayını kararsızlaştırır.

@hestb ileri bakma seçeneğini kaldırmanı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-30 042544.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…