Çözüldü OBS ile yayın donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rality

Hectopat
Merhaba bilgisayarım iyi internet hızım 500 Mbps fakat oyunum iyi olmasına rağmen yayında droplar ve FPS düşük gibi gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?

İlk olarak, oyun yayını sırasında fazla ağ trafiği oluşturan uygulamaları kapatmayı deneyin. Yayın kalitesini düşürmek, FPS stabilitesini artırabilir. Ayrıca, bilgisayarınızın grafik sürücülerini güncelleyerek ve donanımınızın yeterliliğini kontrol ederek performansı iyileştirebilirsiniz.

Hocam oyunumun FPS'i iyi sadece yayında kötü gibi gözüküyor örnek oyunum 100 FPS iken yayında 30 FPS ve FPS düşmesi giriyor gibi gözüküyor.

Düne ben de yayın açtım Kick'te. Bit miktarını, Fps i vs düşürmeyi deneyebilrisin çünkü 60fps 8000 bit bir yayın gerçekten iyi bir internet isteyebilir ki sendeki ayarlar daha yüksek de olabilir.

Düne ben de yayın açtım Kick'te. Bit miktarını, FPS'i vs düşürmeyi deneyebilrisin çünkü 60FPS 8000 bit bir yayın gerçekten iyi bir internet isteyebilir ki sendeki ayarlar daha yüksek de olabilir.

Yayıncılıkta önemli olan uploadtır. Uploaddandır. Bitrate oranı kaç?

4000 bitrate yaptım ama sanırım başka ayar yapamadım sizin yayın ayarlarını atabilir misiniz? (not: Discord'un açılması için gerekli olan GoodbyeDPI uygulaması var ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…