OBS ile yayın yaparken sadece CS:GO'da siyah ekran sorunu

Dexocardia

Hectopat
OBS'de ekran kayıdı yaparken oyun yakalamadan CS:GO'yu seçiyorum ve önizlemeye CS:GO ekranı gelmiyor ama oyun yakalamada farklı bir oyun seçtiğim zaman ekrana geliyor. CS:GO'yu yönetici olarak çalıştırmayı deniyorum bu sefer Steam'dan hata veriyor. OBS'yi yönetici olarak çalıştırdım uyumluluk Windows 7 falan yaptım gene olmadı bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yeni gelen güncelleme ile oldu. Trust faktör gibisinden bir şey getirdiler. Başka yazılımların oyun üzerinde etkisini azaltıyor, yani hileleri engellemek için geldi. Başlatma seçeneklerine -untrusted yazısını ekleyip oyunu çalıştırın, tekrar OBS ile deneyin bakalım.

Teşekkür ederim sorunum çözüldü.

bu başlatma seçenekleri nasıl düzenleniyordu ya bir türlü bulamadım. yardımcı olur musunuz?

başlangıç konsoluna bunu yazın sorununuz düzelir.
-allow_third_party_software

Hiç Obs ile uğraşmaya gerek yok agalar, !Action denen bir program var, steamde şu an indirimde 15 lira. Her türlü yayın, kayıt sorunumu çözdü, kullanımı da gayet basit. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…