OBS Kasma Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arakdaşlar konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim herkesden arkadaşlar ben video çekiyorum youtube yüklüyorum iyi kötü bi kanlım var neyse ben fraps çekiyorum lakin fraps baya büyük boyutlarda çekiyor bu son zamanlarda ücretsiz olan OBS programı çıktı indirdim denedim gayet güzel bir program fakat video çekerken hiç bi sıkıntı yok videoyu çektikden sonra izlediğimde video bazen donuyor bunu nasıl engellerim ?

Bilgisayarınızın yüksek parçaları olması lazım. Benimde kasıyor orta bir bilgisayarım olmasına rağmen. Çünkü video çekerken OBS arkadan videoyu işliyor.

Hocam bilgisayarımda 4 ram 2 ekran kartı var 64 bit win8 bilgisayarının gücünün yeteceği kadar kodluyorum zaten videoyu çekerken sıknıtı yok çekilmiş videoyu izlerken bazen donmalar oluyo arkadaşlarımın bilgisayarları daha kötü onlarda böyle bi sıkıntı yok ?

Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Çünkü çoğu zaman çekerken sıkıntı yaratıyor. O zaman bir bilgim yok.

Aynen kardeşim aynı sorun bendede var bi çözümü var mıdır acaba ?

ayarlara girince yayın ayarına girin ve dosya yolu yazıyor o kayıt edeceğiniz yeri seçiyorsunuz ya orda seçtiğiniz zaman videonun sonu sizde muhtemelen mp4 olarak duruyordur. Siz onu flv yapıcaksınız olay çözülüyor.

oynadığınız oyun çok fazla cpu yiyiyor ise. cpu o sahneleri işleyemiyor ve oraları keserek (donarak) geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…