XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #1 Merhaba benim bir sorunum var. Yayın yaparken OBS'den bildirim geliyor ve kodlama aşırı yüklendi hatası alıyorum. Ayriyeten zamanla drop yiyorum yayında kaybedilen kareler çok fazla yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba benim bir sorunum var. Yayın yaparken OBS'den bildirim geliyor ve kodlama aşırı yüklendi hatası alıyorum. Ayriyeten zamanla drop yiyorum yayında kaybedilen kareler çok fazla yardımlarınızı bekliyorum.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.486 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #2 Sistem yetmiyor sanırım, OBS ayarlarınızı düşürün. Mesela FPS'i 30'a düşürün.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #3 Turgineer dedi: Sistem yetmiyor sanırım, OBS ayarlarınızı düşürün. Mesela FPS'i 30'a düşürün. Genişletmek için tıkla... Merheba bu imkansız gibi. Sistem özelliklerim şöyle. AMD Ryzen 5 3600X. MSI Ventus RTX 2070 Super. Corsair Vengeance LPX 16 GB DDR4 3200MHz. Thermaltake 750W Pro RGB. Gigabyte Aorus B450 anakart mATX. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Turgineer dedi: Sistem yetmiyor sanırım, OBS ayarlarınızı düşürün. Mesela FPS'i 30'a düşürün. Genişletmek için tıkla... Merheba bu imkansız gibi. Sistem özelliklerim şöyle. AMD Ryzen 5 3600X. MSI Ventus RTX 2070 Super. Corsair Vengeance LPX 16 GB DDR4 3200MHz. Thermaltake 750W Pro RGB. Gigabyte Aorus B450 anakart mATX.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 15 Mayıs 2020 #4 OBS ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.486 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #5 @XxmrfirexX Sisteminiz gerçekten iyi, yinede ayarları iyice gözden geçirin, belki bir ayar fazla ağırlık yapıyordur.
@XxmrfirexX Sisteminiz gerçekten iyi, yinede ayarları iyice gözden geçirin, belki bir ayar fazla ağırlık yapıyordur.
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #6 lordRago dedi: OBS ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... merhaba tabii ki işlemciden veriyordum yayını aynı ekran kartında da aynı sorun var 2 haftadır böyle pc yi aldıgımdan beri Turgineer dedi: @XxmrfirexX Sisteminiz gerçekten iyi, yinede ayarları iyice gözden geçirin, belki bir ayar fazla ağırlık yapıyordur. Genişletmek için tıkla... inanın ki her ayar denedim Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,7 KB · Görüntüleme: 491
lordRago dedi: OBS ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... merhaba tabii ki işlemciden veriyordum yayını aynı ekran kartında da aynı sorun var 2 haftadır böyle pc yi aldıgımdan beri Turgineer dedi: @XxmrfirexX Sisteminiz gerçekten iyi, yinede ayarları iyice gözden geçirin, belki bir ayar fazla ağırlık yapıyordur. Genişletmek için tıkla... inanın ki her ayar denedim
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 15 Mayıs 2020 #7 Psiko Görsel Ayarlama ayarını kapatıp tekrar deneyebilir misiniz?
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #8 lordRago dedi: Psiko Görsel Ayarlama ayarını kapatıp tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tamamdır deneyip haber vereyim size lakin işlemciden verdigim zamanda aynı sorun var
lordRago dedi: Psiko Görsel Ayarlama ayarını kapatıp tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tamamdır deneyip haber vereyim size lakin işlemciden verdigim zamanda aynı sorun var
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 16 Mayıs 2020 #9 @XxmrfirexX deneme yaptığın zaman, kaydedilen dosyanın boyutunu ve süresini söyleyebilir misiniz?
XxmrfirexX Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #10 lordRago dedi: @XxmrfirexX deneme yaptığın zaman, kaydedilen dosyanın boyutunu ve süresini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tabii ki söyleyeceğim lordRago dedi: @XxmrfirexX deneme yaptığın zaman, kaydedilen dosyanın boyutunu ve süresini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... merhaba fark yok maalesef murat bey Son düzenleme: 16 Mayıs 2020
lordRago dedi: @XxmrfirexX deneme yaptığın zaman, kaydedilen dosyanın boyutunu ve süresini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tabii ki söyleyeceğim lordRago dedi: @XxmrfirexX deneme yaptığın zaman, kaydedilen dosyanın boyutunu ve süresini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... merhaba fark yok maalesef murat bey