Kaan BRT Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 238 13 Kasım 2023 #1 Bu şekilde kaldı kayıtta önemli yerler var. Kayıt boşa gitmez değil mi? 5dk civarı oldu.
EmreTosun Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 67 Çözümler 1 13 Kasım 2023 #2 kayıt konumunu kontrol et video var mı
EmreTosun Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 67 Çözümler 1 13 Kasım 2023 #4 kaydı oynat istediğin önemli dediğin kısımlar varsa başka bir yere kopyala sonrasında obs'i kapatmaya zorla deneysel ama işe yarayacaktır
kaydı oynat istediğin önemli dediğin kısımlar varsa başka bir yere kopyala sonrasında obs'i kapatmaya zorla deneysel ama işe yarayacaktır
Kaan BRT Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 238 13 Kasım 2023 #5 Fakat kaydı oynatınca ileri alınamıyor tam olarak kaydetmediği için. EmreTosun dedi: Kaydı oynat istediğin önemli dediğin kısımlar varsa başka bir yere kopyala sonrasında OBS'i kapatmaya zorla deneysel ama işe yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kesemiyorum kaydı sadece kaydettiği yerleri izleyebiliyorum.
Fakat kaydı oynatınca ileri alınamıyor tam olarak kaydetmediği için. EmreTosun dedi: Kaydı oynat istediğin önemli dediğin kısımlar varsa başka bir yere kopyala sonrasında OBS'i kapatmaya zorla deneysel ama işe yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kesemiyorum kaydı sadece kaydettiği yerleri izleyebiliyorum.
EmreTosun Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 67 Çözümler 1 13 Kasım 2023 #6 şuan için aklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef
Kaan BRT Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 238 13 Kasım 2023 #7 En son yanıt vermiyor dedi bende kapattım kayıt var ama uzun ve sonu lazımdı galiba geri döndüremeyeceğim neyse. EmreTosun dedi: Şu an için aklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam teşekkür ederim yine de.
En son yanıt vermiyor dedi bende kapattım kayıt var ama uzun ve sonu lazımdı galiba geri döndüremeyeceğim neyse. EmreTosun dedi: Şu an için aklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam teşekkür ederim yine de.