Çözüldü OBS kaydını tam ekran yapmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan v94
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 32
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

v94

Decipat
Daha fazla  
OBS oyunumu tam ekran kayıt alabiliyorum ama benim tam ekrandan kastım OBS ekranındaki yayın başlat falan. Onları komple kaldırıp ekranda sadece aldıgı kayıtın önizlemesini tam ekran yapmak istiyorum. Böyle bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bahsettiğin şey muhtemelen tam ekran projeksiyondur. OBS Studio'da sahnenin önizlemesini gördüğün alana sağ tıkla. Açılan menüden tam ekran projeksiyon (ön izleme) seçeneğini bul ve görüntüyü tam ekran yapmak istediğin monitörü seç. Bu sayede sadece sahne görüntün, OBS arayüzü olmadan tam ekran olacaktır. Çıkmak için ESC basarsın
Bahsettiğin şey muhtemelen tam ekran projeksiyondur. OBS Studio'da sahnenin önizlemesini gördüğün alana sağ tıkla. Açılan menüden tam ekran projeksiyon (ön izleme) seçeneğini bul ve görüntüyü tam ekran yapmak istediğin monitörü seç. Bu sayede sadece sahne görüntün, OBS arayüzü olmadan tam ekran olacaktır. Çıkmak için ESC basarsın

Çözüm
Bahsettiğin şey muhtemelen tam ekran projeksiyondur. OBS Studio'da sahnenin önizlemesini gördüğün alana sağ tıkla. Açılan menüden tam ekran projeksiyon (ön izleme) seçeneğini bul ve görüntüyü tam ekran yapmak istediğin monitörü seç. Bu sayede sadece sahne görüntün, OBS arayüzü olmadan tam ekran olacaktır. Çıkmak için ESC basarsın.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı