Gokhan ETLIBAS Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #21 Format at knk dedi: Gayet akıcı ama kenarlarda ufak pikselik var. Genişletmek için tıkla... Anladım.Simdi senin dediğin ayarlarla obs kaydı yaptım.Oyunu stabil oynarken kayıtta takılmalar olduğunu gördüm.
Format at knk dedi: Gayet akıcı ama kenarlarda ufak pikselik var. Genişletmek için tıkla... Anladım.Simdi senin dediğin ayarlarla obs kaydı yaptım.Oyunu stabil oynarken kayıtta takılmalar olduğunu gördüm.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #22 Gokhan ETLIBAS dedi: Anladım. Simdi senin dediğin ayarlarla OBS kaydı yaptım. Oyunu stabil oynarken kayıtta takılmalar olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam garip bir durum bunu deneme yanılma ile yapmanız o zaman. Bilgisayardan bilgisayara fark eder.
Gokhan ETLIBAS dedi: Anladım. Simdi senin dediğin ayarlarla OBS kaydı yaptım. Oyunu stabil oynarken kayıtta takılmalar olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam garip bir durum bunu deneme yanılma ile yapmanız o zaman. Bilgisayardan bilgisayara fark eder.
Gokhan ETLIBAS Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #23 Format at knk dedi: Hocam garip bir durum bunu deneme yanılma ile yapmanız o zaman. Bilgisayardan bilgisayara fark eder. Genişletmek için tıkla... O yüzden en güzeli Windows kayıt uygulamasına devam edelim
Format at knk dedi: Hocam garip bir durum bunu deneme yanılma ile yapmanız o zaman. Bilgisayardan bilgisayara fark eder. Genişletmek için tıkla... O yüzden en güzeli Windows kayıt uygulamasına devam edelim
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #24 Gokhan ETLIBAS dedi: O yüzden en güzeli Windows kayıt uygulamasına devam edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA ekran kaydını deneyin orada deneyin bir de belki daha da kaliteli olabilir. Düzeltme pardon AMD kullanıyorsunuz
Gokhan ETLIBAS dedi: O yüzden en güzeli Windows kayıt uygulamasına devam edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA ekran kaydını deneyin orada deneyin bir de belki daha da kaliteli olabilir. Düzeltme pardon AMD kullanıyorsunuz
Gokhan ETLIBAS Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #25 Format at knk dedi: Hocam NVIDIA ekran kaydını deneyin orada deneyin bir de belki daha da kaliteli olabilir. Düzeltme pardon AMD kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet AMD kullanıyorum.
Format at knk dedi: Hocam NVIDIA ekran kaydını deneyin orada deneyin bir de belki daha da kaliteli olabilir. Düzeltme pardon AMD kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet AMD kullanıyorum.