arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar YouTube'a oyun videoları çekip yüklüyorum bana en güzel 1080P60FPS kayıt ayarlarını söyler misiniz yani aşağıdaki kutucuklardan neleri işaretlicem tek tek sayar mısınız? Dosya Ekleri 1613838428643.png 17,7 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar YouTube'a oyun videoları çekip yüklüyorum bana en güzel 1080P60FPS kayıt ayarlarını söyler misiniz yani aşağıdaki kutucuklardan neleri işaretlicem tek tek sayar mısınız?
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Nvidia kendi sitesin de bir rehber hazırlamış isterseniz deneyin. bu durum PC donanımı ve internet hızına göre değişebiliyor. NVIDIA NVENC Obs Guide Configure OBS to get the most quality out of your stream. www.nvidia.com
Nvidia kendi sitesin de bir rehber hazırlamış isterseniz deneyin. bu durum PC donanımı ve internet hızına göre değişebiliyor. NVIDIA NVENC Obs Guide Configure OBS to get the most quality out of your stream. www.nvidia.com
arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 onn.air dedi: NVIDIA kendi sitesin de bir rehber hazırlamış isterseniz deneyin. Bu durum PC donanımı ve internet hızına göre değişebiliyor. NVIDIA NVENC Obs Guide Configure OBS to get the most quality out of your stream. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Kayıt alırken internetin ne önemi var.
onn.air dedi: NVIDIA kendi sitesin de bir rehber hazırlamış isterseniz deneyin. Bu durum PC donanımı ve internet hızına göre değişebiliyor. NVIDIA NVENC Obs Guide Configure OBS to get the most quality out of your stream. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Kayıt alırken internetin ne önemi var.