Nessuno
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba. OBS ile Twitch üzerinden yayın yapıyorum 720p 60 FPS. Dünden itibaren kodlayıcı aşırı yüklendi diyor OBS. %20 olan CPU kullanımı %60'lara kadar çıkıyor. Neden kaynaklandığını bilmiyorum.
OBS normalin üstünde olarak ayarladım. Oyun modu kapalı. Çıkış ayarlarımı değiştim. 720P'den 480p çektim çıkışı ama halla aynı hata çözüm için yardımcı olursanız sevinirim. Önceden Wireless ile bağlıydı internet kablo ile bağlayınca böyle olmaya başladı. Sorun bundan kaynaklı olur mu?
Yayın kapalı iken CPU kullanımı normale dönüyor. Yayın başlayınca tekrar artıyor.
UP
OBS normalin üstünde olarak ayarladım. Oyun modu kapalı. Çıkış ayarlarımı değiştim. 720P'den 480p çektim çıkışı ama halla aynı hata çözüm için yardımcı olursanız sevinirim. Önceden Wireless ile bağlıydı internet kablo ile bağlayınca böyle olmaya başladı. Sorun bundan kaynaklı olur mu?
Yayın kapalı iken CPU kullanımı normale dönüyor. Yayın başlayınca tekrar artıyor.
UP
upHerkese merhaba. OBS ile Twitch üzerinden yayın yapıyorum 720p 60 FPS. Dünden itibaren kodlayıcı aşırı yüklendi diyor OBS. %20 olan CPU kullanımı %60'lara kadar çıkıyor. Neden kaynaklandığını bilmiyorum.
UP
Son düzenleme: