Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 526 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar biraz önce OBS'i sildim şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-01-06 172007.png 41,7 KB · Görüntüleme: 133
Arkadaşlar biraz önce OBS'i sildim şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum ne yapmalıyım?
CarryLeMore Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 981 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #2 Senden yazan uygulamayı kapatmanı istiyor. “Java” Artı 0 Eksi
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.204 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Kerim_Efe dedi: Arkadaşlar biraz önce OBS'i sildim şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Javayı kapattıktan sonra, kuruluma devam etmeni söylüyor. Artı 0 Eksi
Kerim_Efe dedi: Arkadaşlar biraz önce OBS'i sildim şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Javayı kapattıktan sonra, kuruluma devam etmeni söylüyor.