akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Az önce OBS'nin 64 bitlik sürümünü indirdim, kuramadım. Bir yazı geldi ve beni bir sayfaya attı. Orada bir programı indirmemi istiyordu, indirdim, şimdi onu kurmalı mıyım? VC.redit.x64.exe, şimdi bunu kurmalı mıyım? Sonra çalışacak mı OBS? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Az önce OBS'nin 64 bitlik sürümünü indirdim, kuramadım. Bir yazı geldi ve beni bir sayfaya attı. Orada bir programı indirmemi istiyordu, indirdim, şimdi onu kurmalı mıyım? VC.redit.x64.exe, şimdi bunu kurmalı mıyım? Sonra çalışacak mı OBS?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 6 Mayıs 2021 #2 Ne hatası alıyorsunuz? Bahsettiğiniz dosya bir C++ yazılımı. Deneyin bakalım kurmayı, sorunu çözebilir. Artı 0 Eksi
Ne hatası alıyorsunuz? Bahsettiğiniz dosya bir C++ yazılımı. Deneyin bakalım kurmayı, sorunu çözebilir.