M makbulehanim Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 OBS mikrofonumdan ses alıyor fakat videoda sesim yok. Alttaki panelden bakıyorum, konuşunca ses düzeyi ileri geri gidiyor ama videoda sesim yok, anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
OBS mikrofonumdan ses alıyor fakat videoda sesim yok. Alttaki panelden bakıyorum, konuşunca ses düzeyi ileri geri gidiyor ama videoda sesim yok, anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Mikrofon kısmında bulunan beyaz dikey çizgiyi sağa doğru getirin.
M makbulehanim Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 LaMorte dedi: Mikrofon kısmında bulunan beyaz dikey çizgiyi sağa doğru getirin. Genişletmek için tıkla... sonda ama olmuyo
LaMorte dedi: Mikrofon kısmında bulunan beyaz dikey çizgiyi sağa doğru getirin. Genişletmek için tıkla... sonda ama olmuyo
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 makbulehanim dedi: sonda ama olmuyo Genişletmek için tıkla... Kaynaklar bölümünde mikrofon ikonuna sahip satırı eklediniz i?
makbulehanim dedi: sonda ama olmuyo Genişletmek için tıkla... Kaynaklar bölümünde mikrofon ikonuna sahip satırı eklediniz i?
M makbulehanim Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 LaMorte dedi: Kaynaklar bölümünde mikrofon ikonuna sahip satırı eklediniz i? Genişletmek için tıkla... onu da denemiştim ama olmadı ve sadece obs de sesimi almıyo dc de ve ya farklı bir kayıt uygulamasında çalışıyo mikrofonum
LaMorte dedi: Kaynaklar bölümünde mikrofon ikonuna sahip satırı eklediniz i? Genişletmek için tıkla... onu da denemiştim ama olmadı ve sadece obs de sesimi almıyo dc de ve ya farklı bir kayıt uygulamasında çalışıyo mikrofonum
isimsiz_oyuncu.579 Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 21 30 Ocak 2024 #6 Mikrofonun yanındaki "üç noktaya" tıklayın. Oradan "gelişmiş ses özelliklerine" tıklayın. Buradan sesin desibelini arttırın ben 10,0 dB de kullanıyorum mikrofondan mikrofona değişir siz hangisi daha iyi ise onu kullanabilirsiniz. yada, Eğer mikrofon ikonu kırmızı ise onu açarak da çözebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Son düzenleme: 30 Ocak 2024
Mikrofonun yanındaki "üç noktaya" tıklayın. Oradan "gelişmiş ses özelliklerine" tıklayın. Buradan sesin desibelini arttırın ben 10,0 dB de kullanıyorum mikrofondan mikrofona değişir siz hangisi daha iyi ise onu kullanabilirsiniz. yada, Eğer mikrofon ikonu kırmızı ise onu açarak da çözebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.