Nefrioble Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #1 Bir türlü düzeltemedim. OBS ayarlarını bile sıfırladım ama düzelmedi. Çift monitöre geçtiğimden beri bu böyle ama tek monitöre geçince de aynı sorun devam ediyor. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 338,3 KB · Görüntüleme: 627
Bir türlü düzeltemedim. OBS ayarlarını bile sıfırladım ama düzelmedi. Çift monitöre geçtiğimden beri bu böyle ama tek monitöre geçince de aynı sorun devam ediyor.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #2 Çok ilginç. OBS kullanmayı bilmiyorum ancak çevirme gibi bir yer yok değil mi?
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ekim 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Çok ilginç. OBS kullanmayı bilmiyorum ancak çevirme gibi bir yer yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunları uygulayın.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Çok ilginç. OBS kullanmayı bilmiyorum ancak çevirme gibi bir yer yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunları uygulayın.
Nefrioble Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #4 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Çok ilginç. OBS kullanmayı bilmiyorum ancak çevirme gibi bir yer yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Senden sonra yazan arkadaş cevaplamış. İlk başta sahnedeki kırmızı kenarlardan çevirebileceğimi düşünmüştüm ama düşündüğümden biraz farklıymış. James Z. Hetfield dedi: Eki Görüntüle 717020 Eki Görüntüle 717019 Eki Görüntüle 717018 Bunları uygulayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Çok ilginç. OBS kullanmayı bilmiyorum ancak çevirme gibi bir yer yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Senden sonra yazan arkadaş cevaplamış. İlk başta sahnedeki kırmızı kenarlardan çevirebileceğimi düşünmüştüm ama düşündüğümden biraz farklıymış. James Z. Hetfield dedi: Eki Görüntüle 717020 Eki Görüntüle 717019 Eki Görüntüle 717018 Bunları uygulayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ekim 2020 #5 Nefrioble dedi: Senden sonra yazan arkadaş cevaplamış. İlk başta sahnedeki kırmızı kenarlardan çevirebileceğimi düşünmüştüm ama düşündüğümden biraz farklıymış. Teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer konunuz soruysa çözüldü yapabilirsin.
Nefrioble dedi: Senden sonra yazan arkadaş cevaplamış. İlk başta sahnedeki kırmızı kenarlardan çevirebileceğimi düşünmüştüm ama düşündüğümden biraz farklıymış. Teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer konunuz soruysa çözüldü yapabilirsin.
M MiracBT Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #6 James Z. Hetfield dedi: Rica ederim. Eğer konunuz soruysa çözüldü yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var bu taktiği denedim işe yaramadı
James Z. Hetfield dedi: Rica ederim. Eğer konunuz soruysa çözüldü yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var bu taktiği denedim işe yaramadı