OBS nasıl kullanılır?

myigit1661

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk kez yarın yayın açmayı düşünüyorum. OBS indirdim fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Kick üzerinden canlı yayın açacağım. Aşağıda internet hızımı görebilirsiniz. Kullanmam gereken ayarları söyleyebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem: RTX 4070 - R7 7840HS - 32 GB RAM - 2TB SSD.

İnternet hızınız yok bilmeden bir şey söylemek zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube da çok bilgi var bu konuda. İnanılmaz inanılmaz bilen biri değilim ama bu videolar ile kayıt ve yayın ayarlarımı düzgün bir şekilde yapmıştım.

Pinginiz yükseliyorsa 6000 ve altına inerek drop olmayan bir değer bulun, eğer sorun yoksa En yüksek 7000-8000 bitrate vermeniz yeterli olur.

İnternette çok fazla rehberler var ayarlarla alakalı onları araştırsanız daha iyi olur zaten sisteminiz ayı gibi bir şey internetinize uygun bir ayar bulun deneme yanılma yoluyla.

Burada çoluk çocuk kaynadığından direk düz cevap vereceklerdir sana anlamayacaksın hiçbir şey.

Ben 4070Ti ile Nvench Av1 seçip, youtubeden 40000 Bitrate verip, yayın çözünürlüğünü 4K yapıp, yayın yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…