FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 27 Haziran 2023 #1 OBS ekranımı ve kayıtları çok parlak gösteriyor. Ne yapabilirim?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.349 Çözümler 16 Yer Batman 27 Haziran 2023 #2 FRAGX dedi: OBS ekranımı ve kayıtları çok parlak gösteriyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1838685 Genişletmek için tıkla... Yeni mi yüklediniz yoksa bir ayarını falan mı değiştirdiniz ? Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: OBS ekranımı ve kayıtları çok parlak gösteriyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1838685 Genişletmek için tıkla... Yeni mi yüklediniz yoksa bir ayarını falan mı değiştirdiniz ?
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 27 Haziran 2023 #3 Parla Ay dedi: Yeni mi yüklediniz yoksa bir ayarını falan mı değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam önceden böyle değildi ne yaptım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Parla Ay dedi: Yeni mi yüklediniz yoksa bir ayarını falan mı değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam önceden böyle değildi ne yaptım bilmiyorum.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.349 Çözümler 16 Yer Batman 28 Haziran 2023 #4 FRAGX dedi: Hocam önceden böyle değildi ne yaptım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şunu dener misiniz? Windows Ayarlar + Sistem + Hakkında + Gelişmiş Sistem Ayarları + Gelişmiş + Performans Ayarları + Bilgisayarım İçin En İyi Windows'u Seçsin ayarını seçiniz. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Hocam önceden böyle değildi ne yaptım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şunu dener misiniz? Windows Ayarlar + Sistem + Hakkında + Gelişmiş Sistem Ayarları + Gelişmiş + Performans Ayarları + Bilgisayarım İçin En İyi Windows'u Seçsin ayarını seçiniz.
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 29 Haziran 2023 #5 Parla Ay dedi: Şunu dener misiniz? Windows Ayarlar + Sistem + Hakkında + Gelişmiş Sistem Ayarları + Gelişmiş + Performans Ayarları + Bilgisayarım İçin En İyi Windows'u Seçsin ayarını seçiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Artı 0 Eksi
Parla Ay dedi: Şunu dener misiniz? Windows Ayarlar + Sistem + Hakkında + Gelişmiş Sistem Ayarları + Gelişmiş + Performans Ayarları + Bilgisayarım İçin En İyi Windows'u Seçsin ayarını seçiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #6 Konuyu hortlatabilir miyim çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
KS KS FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 26 Mayıs 2024 #7 Kyerka9010 dedi: Konuyu hortlatabilir miyim çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum hocam, bıraktım OBS kullanmayı. Artı 0 Eksi
Kyerka9010 dedi: Konuyu hortlatabilir miyim çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum hocam, bıraktım OBS kullanmayı.
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #8 FRAGX dedi: Ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum hocam, bıraktım OBS kullanmayı. Genişletmek için tıkla... Ben de format attım öyle düzeldi. Bir dahakine OBS ile ilgili tüm klasörleri silip tekrardan kuracağım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: Ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum hocam, bıraktım OBS kullanmayı. Genişletmek için tıkla... Ben de format attım öyle düzeldi. Bir dahakine OBS ile ilgili tüm klasörleri silip tekrardan kuracağım.